DagboekJasmijn_Verhaal80Zo, nu is het dan ook meteen echt herfst. Wij hadden nog prachtig weer in de herfstvakantie, maar ik heb wel medelijden met de rest van Nederland die nu vakantie heeft.

Vandaag is het weer een echte stormdag. Het waait met een fikse windkracht 7 en het hoost al de hele ochtend. De mensen die het weer moeten voorspellen, weten het volgens mijn ouders vandaag ook niet zo zeker. Er is springvloed, dus hoogtij. Dan is het water ‘s avonds extra hoog en dat met storm is reden om allerlei alarm signalen te doen afgaan.

Het wisselt dan ook de hele dag van ‘code oranje’ naar ‘het kan wel meevallen’. “Het is nu nog stilte voor de storm”, zeggen ze net op de radio. Vooralsnog zijn papa en mama al 2 keer kletsnat geregend en ziet het er niet rooskleurig uit.

Wij hebben een rustige vakantie gehad. Ik heb lekker met mama nieuwe kleren gekocht en ik heb een nieuwe smartphone gekregen. Ik krijg meestal de oudjes van papa. Die heeft altijd als eerste een nieuwe, dus eigenlijk had ik best een mooie. Maar mijn schermen liepen steeds vast en dan werd de batterij ook nog warm. Nu heb ik een nieuwe gekregen en ik ben er erg blij mee.

Ik heb zelf afgelopen weekend geshopt met twee vriendinnen en heb een super lief telefoonhoesje gekocht. Een hoesje in de vorm van een panda.

Toen we in de stad waren om de telefoon te kopen, liepen we langs de bioscoop. We wilden even kijken of er een leuke film draaide voor die week. Mm, het zag er niet naar uit. Films zoals Cars en Bumba vind ik niet echt meer leuk. Al het andere voor 12 jaar was ook niet echt gezellig. Moord en doodslag kan ik thuis op Discovery channel ook elke dag zien.
Toen liepen we langs het theater en zei papa: “Kom, we stappen naar binnen om te kijken wat er nu in het theater gebeurt.” We hebben het daar gevraagd en die week kwam er een show van ABBA. Daarvoor hebben we toen kaartjes gekocht.

Op donderdag zijn we met zijn drieën uit eten gegaan. Ik heb voor het eerst iets anders gegeten dan frikadel met patat haha… Ik durf nooit zo goed iets anders in een restaurant te eten, want stel je voor dat ik het niet lust, dan is het wel zonde van het geld. Maar dit keer ben ik heel dapper met mama meegegaan voor kipfilet. En het was erg lekker. Ik kreeg uiteindelijk mijn bord niet leeg maar papa en mama vinden dat helemaal niet erg. Als ik maar lekker gegeten heb.

Na een toetje en koffie was het zover en zijn we naar de ABBA show geweest. Gelukkig ken ik best veel van hun muziek, dus we hebben er wel van genoten. Het was een soort concert. De groep heeft bijna alle nummers van ABBA gezongen en gespeeld en de zaal kwam heel langzaam op gang. Toen de helft ging staan en begon mee te zingen, hebben mama en ik dat ook gedaan. Genoten hebben we. Ze konden erg mooi zingen en de muziek was supermooi.

Dat was dan weer de vakantie. Op naar het huiswerk en dan de volgende vakantie hihi….
Daaaaggggggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *