;
skip to Main Content

ArenA MoveS 2018

Op 8 juli 2018 wordt voor de derde keer ArenA MoveS georganiseerd. Dit is in de Johan Cruijff ArenA. Tijdens deze Ultimate Summer Workout word jij uitgedaagd om verschillende workouts (oefeningen) te doen.

De bekendste is een traploopparcours op de beroemde en beruchte trappen van de ArenA. Maar ook zijn er diverse workouts op het veld onder leiding van bekende trainers. ArenA MoveS is een bijzonder sportevenement voor jong en oud. Naast de workouts zijn er ook dit jaar weer veel andere dingen te doen op het veld zoals een klimmuur, een voetbalveld, een stormbaan voor kinderen en nog meer activiteiten.

The Ultimate Summer Workout

The Ultimate Summer Workout is een mooi sportief evenement voor jou en jouw vrienden, familie of collega’s. Het gaat niet om winnen, maar om sporten voor een MS-vrije wereld! Iedereen kan meedoen, dus ook jij. Maar ArenA MoveS is meer dan sporten alleen. Er zijn diverse bekende artiesten en DJ’s. Ook is er natuurlijk lekker eten en drinken.

Bedrijven teams: sporten met je collega’s

Tijdens ArenA MoveS is er voor de bedrijven volop de mogelijkheid om deel te nemen met een bedrijventeam. Kom met je bedrijf in actie en kies je uitdaging!

Minder fit maar toch willen deelnemen

Wil je meedoen aan het onderdeel traplopen, maar ben je minder fit of lukt het door de MS niet goed? Kies dan tijdens de inschrijving voor de optie ‘Eigen uitdaging’. Wij hebben een trapparcours met leuningen en als je wilt, dan krijg je extra hulp van sportieve vrijwilligers. Zij kunnen helpen om jouw eigen uitdaging te doen. Met elkaar zetten we de Amsterdam ArenA in beweging voor een MS-vrije wereld.

Programma

Het evenement zal op zondag 8 juli in de middag plaatsvinden. Binnenkort worden de programmatijden bekend gemaakt.

Steun een MS-vrije wereld

Je kunt met je deelname aan ArenA MoveS ook MoveS steunen. MoveS steunt met geld het wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van Multiple Sclerose. Bij jouw inschrijving kun je een donatie doen en/of je kunt jouw deelname op het speciale actieplatform laten sponsoren.

Waar doen we het voor?

Het geld dat verzameld wordt, moet goed worden uitgegeven. Hiervoor werkt ArenA MoveS samen met bestaande Nederlandse organisaties op MS-gebied, zoals het Nationaal MS Fonds en Stichting MS Research. Wij hebben hen gevraagd om ook voor dit jaar onderzoeksprojecten aan ons voor te stellen.

Door: Angelique
Bron: ArenA MoveS

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top