;
skip to Main Content

Doe je ook mee? Meld je dan nu aan voor ArenA MoveS

Op 8 juli wordt alweer de derde editie van ArenA MoveS gehouden. Dit is het grootste evenement in strijd tegen MS, waarbij zoveel mogelijk geld ingezameld wordt voor onderzoek naar deze ziekte. Uiteindelijk is het doel een MS-vrije wereld en wat zou dat mooi zijn!

Het Nationaal Kinder MS Centrum gaat, samen met Stichting Sport Helpt, kinderen en jongeren met MS in het zonnetje zetten. Hiervoor hebben zij een speciaal VIP-programma gemaakt. Dat wil je niet missen!

Dus heb jij zin in een te gekke dag met een droomontmoeting met een Olympische topsporter, eten & drinken, optredens en een mooi sportshirt als aandenken? Meld je dan nu aan voor Arena MoveS.

Aanmelden vóór 25 juni

Het aanmelden en vragen kan bij Cindy van Wijngaarden: cindy@moves.ms Vermeld hierbij: Je naam, adres en telefoonnummer. Wie er met je meekomt (namen en leeftijd van kinderen, max 5 tickets per gezin). En of je wel of niet je eigen traploopchallenge gaat doen. Speciale parkeerplekken zijn aanwezig.

Iris heeft haar eigen team

Dit jaar heeft Iris (bekend van haar blogs op MSkidsweb) haar eigen team opgericht. Familie en vrienden kunnen zich aansluiten om op de dag zelf de treden van de ArenA te beklimmen. Iris loopt zelf niet mee, maar je kunt haar wel sponsoren! Ze zal sowieso aanwezig zijn en het geld gaat allemaal naar het goede doel voor onderzoek. Ook kun je zelf onderdeel worden van haar team. Daarmee kun je jezelf laten sponsoren, of één van de teamleden van Iris. Wil je ook je steentje bijdragen bij Iris? Dat kan via haar persoonlijke pagina.

Vergeet niet; elke Euro telt!

Door: Angelique
Bron: Nationaal Kinder MS Centrum

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top