Help ons en stem!

MSkidsweb is genomineerd voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV! Met deze actie geeft KRO-NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen. Doelen die op een bijzondere manier meehelpen aan een warme samenleving. Zij maken kans op een donatie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500.

Actie warm hart 2021

Zoals jullie weten, heeft MSkidsweb een warm hart voor kinderen die een vader of moeder met multiple sclerose hebben, of die zelf deze onvoorspelbare ziekte hebben. De kinderen op de foto hebben een ouder met MS, interviews met hen lees je hier.

Graag willen we deze kinderen zo goed mogelijk helpen en informeren. Onze website is verouderd: een modernere site die beter past bij deze tijd is dan ook zeer gewenst. Hiervoor is geld nodig en om te winnen hebben we jullie stem nu hard nodig!

Stem nu!

Wil jij ook dat MSkidsweb wint? Stem dan snel op onze actiepagina! Dit is heel gemakkelijk: het is gratis en je zit als stemmer nergens aan vast.

Je bevestigt je stem in de mail die je direct na het stemmen krijgt van KRO-NCRV. Klik op de link in die mail en je stem is definitief! Je mag 1 keer stemmen en je contactgegevens worden verder nergens anders voor gebruikt. We zouden het super vinden als jij ons ook helpt om te winnen!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *