;
skip to Main Content

Kinder MS Centrum ontvangt cheque

Op de reünie van Move for MS in het Pool- en Biljartcentrum in Ridderkerk werd eind januari een mooie cheque uitgereikt voor MS onderzoek aan het MS centrum ErasMS. Tijdens de reünie werd bekendgemaakt hoeveel Move for MS in het jaar 2015 heeft opgehaald. Arts-onderzoekers Danielle van Pelt en Yuyi Wong namen de cheque in ontvangst.

nieuws16_cheque_move_for_ms_200x150_freeMove for MS

Stichting Move for MS zamelt geld in voor onderzoek naar mensen met MS. En geld is hard nodig om de oorzaak van MS te vinden. Het opgehaalde bedrag wordt besteed aan onderzoek naar kinderen met MS.

Jaarlijks

Move for MS organiseert jaarlijks een sportief evenement op de Mont Ventoux. Het sportieve doel van het evenement is het één, twee of drie keer beklimmen van de reus in Frankrijk: de 1912 meter hoge berg Mont Ventoux. Dat kan per fiets, lopend of op een andere manier. De volgende tocht staat gepland voor 17 september 2016.

Opbrengst

Het afgelopen jaar werd een heel mooi bedrag opgehaald; ruim 30.000 euro. Die cheque werd op de reünie uitgereikt. Met heel veel dank aan de sporters, begeleiders en sponsoren. En natuurlijk Stichting MS Research en ErasMS. Samen brengen ze begrip voor en genezing van MS weer een stapje dichterbij.

Door: Angelique
Bron: Move for MS

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top