Hoera! Vanaf nu bezoek je MSkidsweb op een moderne en frisse nieuwe website. De site ziet er niet alleen anders uit, ook vind je hier nu nóg meer informatie over multiple sclerose.

2022 MuiS met bril MSkidswebLezen over MS op MSkidsweb

Naast algemene tekst over MS lees je in duidelijke taal méér over de acht meest voorkomende klachten die iemand met MS kan hebben. Op veelgestelde vragen krijg je antwoord en ook vertellen we je welke onderzoeken iemand kan krijgen voordat de diagnose MS kan worden gegeven.

Leven met MS

Natuurlijk kun je op de nieuwe website gewoon blijven lezen hoe andere kinderen het vinden om een ouder met MS te hebben. Hun foto erbij maakt het plaatje compleet én herkenbaar voor jou en alle andere kinderen die thuis hetzelfde meemaken. Wil jij ook vertellen hoe dit voor jou is? Stuur een mailtje naar prikbord@mskidsweb.nl, zeg dat je wilt meedoen aan ons interview en je hoort snel van ons.

De bloggers en vloggers delen op hun eigen manier hoe zij met MS omgaan. Tot slot kan Beer natuurlijk ook niet ontbreken: als knuffelbeer van een vrouwtje met multiple sclerose weet hij als geen ander wat zijn vrouwtje merkt van haar MS.

MuiS duim MSkidswebMuiS op MSkidsweb

Misschien is het je al opgevallen? Sommige muizen hebben ook al een ‘nieuwe jas’. Al vanaf het begin, 17 jaar geleden, maken ze onze website leuker en duidelijker. Dat blijven ze doen, maar ze gaan wél met de tijd mee. Je zult zien dat ze allemaal wat hipper worden.

Lekker makkelijk

Letters en beelden kun je vergroten, zodat bezoekers met oogproblemen de site ook kunnen bezoeken. Heb je problemen met lezen? Zet dan de voorleesfunctie aan. Tot slot kun je de tekst laten vertalen als je geen Nederlands spreekt.

Zo hoopt MSkidsweb voor jou nog heel lang dé website te zijn waar je terecht kunt met al jouw vragen over multiple sclerose.

Win jij zo’n leuk pakket?

Als je je nu hier inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan maak je 3 keer kans op een leuk MuuS en MuiS-pakket! Je ontvangt de nieuwsbrief gemiddeld 10 keer per jaar en stopzetten is net zo makkelijk als aanmelden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *