;
skip to Main Content

MSweb reikt Nora Holtrust MSweb-prijs uit

Nieuw: de Nora Holtrust MSweb-prijs!

Nora Holtrust MSweb-prijs

MSweb reikt dit jaar voor het eerst de Nora Holtrust MSweb-prijs uit. Deze prijs wordt gegeven aan iemand die het afgelopen jaar iets bijzonders heeft gedaan voor mensen met multiple sclerose. Denk aan een MS-verpleegkundige, neuroloog, bijzonder mens met MS, onderzoeker. Maar ook aan een vrijwilliger van MS(kids)web, ontwikkelaar van een handige app voor MS-patiënten, iemand die veel geld heeft ingezameld voor onderzoek naar MS etc.

Nora Holtrust is de oprichter van de websites MSweb en MSkidsweb. Zij overleed afgelopen zomer. De redactie van MS(kids)web is trots dat Nora Holtrust de websites is gestart, omdat die nog altijd veel waarde hebben voor MS-patiënten. De redactie ziet Nora als een voorbeeld en wil daarom vanaf nu ieder jaar iemand in het zonnetje te zetten die ook iets belangrijks heeft gedaan voor mensen met MS.

‘De beste’ van het afgelopen jaar krijgt de Nora Holtrust MSweb-prijs in de laatste week van mei, rond Wereld MS dag. Begin mei worden vijf genomineerden bekendgemaakt, waarna iedereen via www.msweb.nl kan stemmen op zijn of haar favoriet. Ken jij iemand die het afgelopen jaar iets belangrijks heeft gedaan voor mensen met MS? Mail zijn of haar naam voor 1 mei naar: debeste@msweb.nl. Misschien staat die straks wel in de top 5 – of nog beter: wint die de prijs!

Wil je weten wanneer je kunt stemmen en wie uiteindelijk de Nora Holtrust MSweb-prijs wint dit jaar? Houd MSkidsweb in de gaten!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top