Hoera, het is zomer! Heb jij een ouder met MS en vind je het leuk om te vertellen hoe jouw zomervakantie er uit ziet? Doe dan ook mee aan ons Zomer Interview. Wij zijn heel benieuwd!

Zomer Interview 400

Als je meedoet, krijg je hele andere vragen dan in ons ‘gewone’ interview. Je kunt dus prima meedoen als je al met zo’n interview op MSkidsweb staat.
Heb jij zin om te delen wat je gaat doen of wat voor leuks je al hebt gedaan deze zomer? Misschien ga je een heerlijk dagje naar het strand. Of je beklimt een berg, of bouwt een groot kampvuur. En wat is jouw favoriete eten in de zomervakantie? Merk je iets van de MS van je ouder?

Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@mskidsweb.nl. Geef je naam aan ons door en zeg dat je mee wilt doen aan het Zomer Interview. Je krijgt dan een vragenlijstje dat je kunt invullen en terugsturen. We vinden het leuk als er een zomerse foto van jou – of van jou samen met je ouder – bij het verhaal komt, maar dat hoeft niet per se.

Door mee te doen, help je ook andere kinderen. Je laat ze zien wat jij graag doet in de zomervakantie en of je daarbij iets merkt van de MS van je ouder. Misschien heb je ook wel goede tips of leuke ideeën!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *