;
skip to Main Content

Toegankelijke speelnatuur

Op zondag 9 april is in Oisterwijk een speciale speel- en natuurtuin geopend. Deze toegankelijke speelnatuur vind je bij bezoekerscentrum Groot Speijk. De attractie is volledig toegankelijk voor kinderen met een beperking.

OERRR
Lisa Wade van het Klokhuis zet zich in voor OERRR. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Ze laten kinderen alles ontdekken over de natuur! Samen met een aantal gehandicapte kinderen heeft Lisa deze mooie nieuwe natuurspeelplaats geopend.

Het is een mooi stukje natuur van de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Een plek om samen te spelen, of je nu wel of niet een beperking hebt. Je rijdt of loopt over een spannend bospad zo naar de speelplaats toe. Je komt langs plekken waar je hutten bouwt of water op gaat pompen zodat een beek helemaal vol stroomt.

Uitleven
In dit door oude beuken en eiken omringde bosgebiedje kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de natuur. Geen strakke speeltoestellen, maar een plek in het bos waar je met zand en modder kunt spelen. Of over slootjes kunt springen of doorheen rijden. Je kunt er op boomstammen klimmen of hutten bouwen.

Klik hier om een filmpje te zien van de speel- en natuurtuin.

Door: Angelique
Bron: OERRR

Gepubliceerd op MSweb: 09-05-2017

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top