;
skip to Main Content

Verkiezing: De Onbeperkte 100

Wie zijn de 100 meest inspirerende Nederlanders met een beperking? Bekende en minder bekende Nederlanders: allemaal maken zij kans op een plek in deze lijst van inspirerende personen. Iemand is inspirerend als hij of zij anderen op goede ideeën brengt of hen aanmoedigt om hun droom of verandering door te zetten.

nieuws16_reniStem jij ook op Reni de Boer? Zij heeft MS en doet mee aan deze verkiezing.
Dat kan via deze link.
Stemmen kan tot en met zaterdag 21 mei.

Waarom op Reni stemmen?

Reni de Boer heeft sinds haar 17e MS en werd op 6 juni 2007 winnaar van de Mis(s)verkiezing 2007. Daarmee werd ze Ambassadeur van Onbeperkt Nederland.

Reni schreef het boek Stuk! ‘Hoe MS mijn leven een onverwachte wending gaf‘. Ze is ook één van de initiatiefnemers van TREINEN MET TOILETTEN. Een initiatief van burgers om de toiletten zo snel mogelijk terug te krijgen in de treinen. Ook zet Reni zich in voor de campagnes van MS Research. Je ziet haar in dit filmpje.

Op vrijdag 27 mei 2016 wordt op de Support Beurs in Utrecht de Top 10 bekend. Wie wordt de winnaar van de Gouden Venus van Milo?

De prijs

De prijs voor de persoon met een beperking die het afgelopen jaar het meest heeft betekend voor anderen en/ of de samenleving, bestaat niet alleen uit een prachtig beeld. Ook wint diegene een geldbedrag van 10.000 euro. Als Reni de Boer wint, schenkt zij dit enorme geldbedrag aan MSweb!

De vakjury bestaat uit 5 leden van de Raad van Toewijzing van het DELA goededoelenfonds. De stemmen van de vakjury tellen voor 50% mee en kunnen daarmee doorslaggevend zijn.

Stem snel via deze link!

Door: Angelique
Bron: MSweb

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top