;
skip to Main Content

Voorleesmarathon

Geef jij ook een stem aan kinderen die een ouder hebben met MS? Doe dan mee aan de voorleesmarathon. Op 31 mei wordt er een voorleesmarathon gehouden. Dit is om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor kinderen die een ouder met MS hebben.

Iedereen kan meedoen aan de marathon. De meester of juf, de MS deskundige, kinderpsycholoog, coach, neuroloog, ervaringsdeskundige, enz. Eigenlijk iedereen die deze actie wil steunen.

Wereld MS dag
Op 31 mei 2017 is het wereld MS Dag met als thema ‘Leven met MS’. Op die dag verschijnt het kinderboek Een Moeder vol Stoplichten, geschreven door Beitske Bouwman (van onder andere Noem het liefde en Daan en Olivia) en klinisch psycholoog en jeugdpsychotherapeut Fiona Sie.

Aanmelden
Wil jij meedoen aan de MS Voorleesmarathon?
Geef je op via de mail: moedervolstoplichten@gmail.com. Je krijgt dan meer informatie.
Of stuur een bericht via de Facebookpagina.

Wil je meer info? Bel dan naar Fiona Sie: 06-23826343. We hopen dat er op zoveel mogelijk scholen wordt voorgelezen.

De hele dag zal er in heel het land op basisscholen uit het boek worden voorgelezen. Hierdoor worden deze jonge mantelzorgers in het zonnetje gezet en gesteund. Bekende Nederlanders, kinderpsychologen en MS verpleegkundigen worden uitgenodigd om mee te doen en op scholen voor te lezen. Het voorlezen wordt gefilmd en op de Facebookpagina van ‘Een Moeder vol Stoplichten’ gepubliceerd. Zo kan iedereen de marathon volgen.

Het boek is uitgegeven door Nino Kinderboeken, een imprint van Uitg. SWP ISBN 9789085606796, je vindt ‘Een Moeder vol Stoplichten’ op pagina: www.ninoboeken.nl/1970.

Door: Angelique
Bron: MSweb

Gepubliceerd op MSweb: 25-04-2017

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top