(Bij de tekening moet je even goed lezen wie wat zegt en we hebben ieder een eigen kleur.)
Ja hoor, mijn nieuwe kamer is bijna klaar. Dat wil zeggen, papa en mama zijn klaar met klussen op zolder en er is een prachtige kamer tevoorschijn gekomen uit een enorme troep.

Vorige week mocht ik zelf de vloer uitzoeken. Die is gisteren gelegd en wauw, ik heb nu een hele mooie vloer. Er is echt veel meer ruimte dan ik dacht.

Dit5b7DagboekJasmijn_Verhaal43 weekend gaan we dus de grote meubels neerzetten. Een nieuwe kledingkast heb ik al gekregen. Die gaat in elkaar. Ook mijn wandmeubel moet uit elkaar en boven weer tegen de muur.

Ik heb van papa een hele mooie radio gekregen met boxen en eentje waar je een usb stickje in kan steken. Die gaat hij ook alvast neerzetten.

Er zijn een paar hele gave dingen op mijn nieuwe kamer. Als ik binnenkom en het licht aandoe, dan gaat een lichtslang over het plafond aan. Ik krijg daar ook van die lichtgevende sterren op. Ook hebben ze voor mij een soort hut gemaakt.

Onder het dak heb ik nu een hele fijne plek om lekker te schuilen. Er ligt een heel lekker zacht vloertje onder en er komt nog een soort gordijntje voor.

Ook krijg ik een telefoon boven, zodat mama me kan oproepen in huis. Ik kan er niet mee bellen hoor, maar we kunnen elkaar dan makkelijker wat vragen, zonder dat mama op en neer hoeft, want daar ziet ze erg tegenop.

Maar nu komen de laatste zware loodjes. Alle dozen die door het hele huis staan en ook buiten in de schuren, die moeten natuurlijk weer open en de spullen op hun plaats. Ik verzamel knuffeldieren. Daarvan heb ik dus echt dozen vol staan. Ik mis mijn knuffels wel hoor. Ik zeur elke dag wel tegen mama dat ik die ene speciale knuffel zo graag wil hebben. Mama zegt steeds maar dat ik nog heel even geduld moet hebben.

Maar wat betreft die laatste loodjes; echt het hele huis moet nu weer op zijn kop. Net als toen de afvalcontainer er was en alles wegging. Daarna hebben we alles in dozen gedaan, wat straks dus op mijn nieuwe kamer komt. Maar ook alles wat van zolder kwam en straks in mama’s nieuwe hobbykamer moet komen. Dat is dus echt heel veel. Ik geloof wel 40 dozen, pffff.
Ik ben dan ook gewaarschuwd dat de aankomende maand het huis boven een rommeltje wordt. En dat ik nog meer rommel in mijn kamer krijg, waar ik nu nog slaap. Mijn bed gaat als laatste, zegt papa. Hij denkt dat het leuk is als ik de laatste avond nog bij pap en mam op de slaapkamer slaap, op mijn matras. Haha, dat vind ik dus heel erg leuk.

De verwachte datum is vóór de kerstvakantie. Dan heb ik lekker de tijd om te wennen. Dan maakt het ook niet zoveel uit als ik niet meteen kan slapen. Papa en mama denken namelijk dat het wel even wennen is aan de andere geluiden.

Ik heb er zin in. Ik kan niet wachten tot het zover is. Ik ga proberen mijn kamer daar heel netjes te houden. Er moet nu nog veel gebeuren maar ik ben er klaar voor.
Daaaagggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *