Hallo allemaal,
Ik heb net de vakantie achter de rug. Ik heb nog heerlijk gelogeerd bij mijn tante en oom. Samen met mijn kleine nichtje. Het was erg gezellig. Als ik daar ben, dan ben ik echt even helemaal in een andere wereld. Ik heb ervan genoten.

001DagboekJasmijn_Verhaal57Thuis ging ik weer naar school en dan is alles weer gewoon. Regels en nog meer regels; ik hou er niet zo van. Als je niemand hebt om te spelen, dan ga je maar in je Nintendo ds hangen, of welk ander scherm dan ook, of ik ben uren aan het lezen. Dat is wel weer een nadeel.
Wel heb ik van mijn tante een heleboel kraaltjes en spulletjes gekregen om sieraden van te maken. Dat vind ik erg leuk.

Volgende week lopen wij de avondvierdaagse. Eerder dan de andere scholen, omdat we een groep hebben, die daarna op kamp gaat. We hopen wel op een beetje goed weer, want mama gaat mee op de scootmobiel. Mama zegt al: “Als het regent, is het voor jullie ook niet leuk. Maar jullie bewegen nog, ik zit stil en dan krijg je het erg koud.” Beetje gek eigenlijk. Het is half mei en mama draagt nog steeds haar handschoenen. Anders dan worden haar handen zo stijf.

Vorige week gingen mama en ik met de scootmobiel en de fiets de hond uitlaten. Papa was weg met de andere hond om te trainen en toen had mama weer scoot pech. Gelukkig waren we niet zo ver van huis, maar om acht uur ’s avonds met pech staan is niet echt handig. In ongeveer een half uur was de reparateur er. Hij heeft de scoot meegenomen. De scootmobiel was 4 dagen weg. Mama had het wel lastig met al het loopwerk. Maar toen hij terugkwam, was hij eigenlijk helemaal vernieuwd.

Nieuwe motor, nieuwe computer erin, helemaal opgepoetst en de bandjes weer vol met lucht. Mama is er erg blij mee, want als we volgende week aan de avondvierdaagse beginnen, dan heb je liever geen problemen.

Dus laat het zonnetje nou eens komen, regen graag even wegblijven, want we hebben heel wat kilometers te lopen….
Daaaaggggg…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *