Hoi allemaal,
Het nieuwe begin zit er aan te komen. De vakantie is bijna voorbij. Bijna zeven weken vakantie duurt wel lang.

Er waren momenten dat ik me verveelde, maar ik heb ook lekker vaak super lang uitgeslapen. Ik mocht eigenlijk ook wel erg laat naar bed. Papa en mama zagen het nut er niet zo van in om me elke dag op tijd naar bed te sturen. Ik kan altijd moeilijk in slaap komen, dus het maakte niet zoveel uit.

In de vakantie is er ook een baby meisje geboren van familie, dus daar hebben mama en ik net wat lieve kleertjes voor gekocht en meteen ook wat nieuwe broeken voor mij. We hebben heel gezellig gewinkeld.

Ik ben in een paar maanden 5 cm gegroeid, yeah! Dat vind ik erg fijn want ik wil toch wel iets groter dan mama worden. Die is gelukkig niet zo groot hihi, dus mama verzekert mij er elke keer van dat ik haar zeker ga overtreffen.

DagboekJasmijn_Verhaal77Gisteren hebben we alle boeken gekaft. Mijn tante kwam helpen en na 2 boeken hadden mama en ik het wel door. Toen we gisteren avond nog even de laatste 3 aan het kaften waren, kreeg mama kramp in haar hand. Het stuk waar haar pink zit ging heel vreemd kronkelen en verkrampen. Daar heeft ze de laatste tijd meer last van. Haar handen en voeten schieten vaker in de kramp. Dat is blijkbaar erg vermoeiend, want je kunt duidelijk zien dat ze vaker moe is.

Intussen hebben we natuurlijk ook alle extra dingen voor school gekocht. We zijn een hele middag bezig geweest met een lijst. Schriften groot en klein, mappen, potloden enz. enz. Ook moest ik natuurlijk nieuwe gymkleren en schoenen, want ook mijn voeten zijn even snel gegroeid.

We hebben nu 2 keer samen de route naar mijn nieuwe school gefietst. Mama met de scootmobiel en het is echt heel goed te doen. Met het pakken van mijn fiets enzo ben ik met een kwartiertje op school. Ik ben wel benieuwd hoe ik al die boeken elke dag ga meeslepen, maar daar kom ik vast wel uit. Papa heeft voor mij de tuindeur verbouwd zodat ik er ‘s morgens makkelijk uit kan met mijn fiets. Er hangen zelfs lichtjes voor als het donker wordt.

Ik ben er dus nu echt helemaal klaar voor denk ik zo. Ik heb straks 3 weken school en dan gaan we meteen op kamp. Dat vind ik ook wel spannend. Volgens mij vinden alle grote mensen om me heen het allemaal veel spannender hihi….

Grote wereld, ik ben er klaar voor, jullie ook?
Daaaaggggg…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *