Zo, de kerstdagen zitten er weer op. Ik ben blij en volgegeten, haha.
Blij omdat de kerstdagen zo gezellig waren en ook omdat ik eindelijk op mijn nieuwe kamer slaap. Nou zegt papa: “Je woont er bijna. Je zit er elk moment van de dag.”

61bDagboekJasmijn_Verhaal47Het is ook zo’n fijne plek geworden. Ik vind het echt heerlijk. Eerst heb ik nog een nachtje bij papa en mama op de kamer geslapen. Dat hadden we zo afgesproken. En daarna ga ik in de vakantie over. Papa wist al dat ik een paar nachtjes moeite met slapen zou hebben. Dat is ook zo.

Gek hoor. Ik heb al mijn eigen spullen in die kamer en toch is het nog wat vreemd. De geluiden zijn anders. Ik mis ook sommige geluiden en het ruikt nog anders.

Mijn oude kamer is echt al niet meer van mij. Die staat nu helemaal vol, tot papa en mama volgend jaar verder gaan met die kamer. De kamer wordt voor mama opgeknapt, zodat ze daar kan schilderen. Ook komt daar de oude grote computer te staan voor mij. Ik mag nog geen computer op mijn slaapkamer en ook geen televisie. Ik zou dat best graag willen hoor, maar ik begrijp het ook wel een beetje. Mama zegt dat ik dan nooit meer beneden kom.

Ik heb op mijn kamer al lekker geknutseld bij mijn kerstboompje. Gezellig met een muziekje erbij. Ook kan ik er heerlijk lezen en genieten van alle lichtgevende sterren en manen die we opgeplakt hebben.

Met kerst waren mijn opa, tante en oom bij ons. Ze hebben allemaal gekeken naar mijn nieuwe kamer en vinden hem allemaal een erg mooie, stoere meidenkamer.
Ik heb nog twee kleine knutselcadeautjes van de Kerstman gekregen, dus ik ben ook nog wat verwend. Met kerst hebben we gesjoeld. Dat is leuk om te doen. Het is wat ouderwets met een plank en schijfjes, maar o zo leuk! Ik heb gewonnen van papa en mama, haha…

Ook zijn we nog naar de bioscoop geweest. Dat doen we al een paar jaar op 2e kerstdag. Daarna lekkere hapjes en dan is kerst weer compleet.

Nu op naar de langste dag in het jaar; oud en nieuw. Mijn vriendje komt met de familie bij ons, dus ik ga me zeker niet vervelen. We gaan eerst samen oliebollen bakken en films kijken. Dan komt de familie bij ons eten en dan gaan we gezellig het nieuwe jaar in. Ik had in ieder geval een super jaar. Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van de kerst en volgend jaar gaan we weer vrolijk op weg naar nieuwe dingen.

Volgens een oud volk zou de wereld nu niet meer bestaan,
We zouden met man en muis voor de kerst vergaan.
Veel ervan snappen deed ik niet,
Sommigen maakten grappen, sommigen hadden verdriet.
Maar gelukkig, we zijn er nog allemaal.
En we gaan gewoon verder, heel normaal.
Gezondheid, liefde en plezier in het leven is wat ik wens,
In 2013 voor ieder mens.
Daaaggggg……

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *