Ik ben dol op tekenen, maar ik zou graag iets van de basisbegrippen leren. Nou is deze club niet echt daarvoor, maar we leren daar wel werken met allerlei technieken en materialen. Dat is ook erg leuk.

Thuis zit ik flink te oefenen op tekenen van een lief poesje. Gewoon omdat ik dat zo schattig vind. Als mama mij vraagt: “Jasmijn, wil je even een palmboom tekenen voor een verhaaltje?” Dan heb ik het zo voor elkaar, maar ik wil graag echt mooi tekenen. Met schaduw en diepte.

Mama zegt dat ik gewoon moet blijven oefenen. Mama schildert zelf soms ook en dat is meestal erg mooi. Dan zie je echt diepte. De hond is bijvoorbeeld net echt. Bij mij zijn het altijd van die platte dingen. Maar zegt mama ook dat ik helemaal niet kan tekenen. Ik schilder wel graag en maak eigenlijk een soort kopie van een foto.

Vorige keer liet ik al het poesje zien dat ik graag wou tekenen. Ik moet weer wat nieuws bedenken en dat valt soms niet mee.

DagboekJasmijn_Verhaal64Ik ben op het moment ook een beetje verslaafd aan een spelletje op mijn telefoon. Als ik even kan, dan zit ik van alles te bouwen. Het spel heet Mine Craft en je bouwt er voornamelijk ruimtes. Mama vind het niet zo leuk want als ik het haar wil laten zien, dan krijgt ze meteen last van haar ogen. Ze wordt er helemaal draaierig van. Daarom vertel ik gewoon wat ik nu weer heb gemaakt.

Het is leuk maar soms lastig want de tijd vliegt om je oren als je zit te spelen. Ik krijg nu best veel werk van school mee. Vooral toetsen om te leren. Ik heb nu op tafel liggen: een woordentoets, een spreekbeurt, een werkstuk, een toets Engels, en een toets geschiedenis.

Puff, papa en mama helpen waar ze kunnen, maar uiteindelijk moet ik het toch ook zelf doen. Ik mag dan op sommige dagen maar 1 uurtje spelen op mijn telefoon en dan iets anders doen. Als ik met dat ding bezig ben, word ik ook een beetje bozig als ik gestoord word, papa kan daar niet zo goed tegen, dus de telefoon moet af en toe een dagje logeren bij hem.

Mama had de dokter van mijn bekken gesproken en die had gezegd dat ik weer van alles mocht doen. Dus ik ben weer lekker gaan buitenspelen en toen heb ik mijn voet overbelast. Dus had ik heel veel pijn in mijn onderbeen en voet. We zijn even naar de huisarts geweest daarvoor. Nu mag ik van de huisarts dus weer minder doen, rustiger opbouwen en dat is best lastig, hoor.

Deze week worden er weer foto’s van mijn bekken gemaakt en heb ik nog een gesprek met de dokter. We zijn allemaal enorm benieuwd en hopen dat alles weer helemaal heel is.

Daaaagggg…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *