We hadden een weekje vakantie en papa en mama hadden een stacaravan gehuurd in Noord-Brabant.
Gelukkig was er mooi weer voorspeld, dus met goede moed erop af.
De caravan stond jammer genoeg wel wat achteraf, maar ik had al snel een leuk speeltuintje gevonden.
Op de laatste dag dat we er waren, zou het wel de hele dag regenachtig zijn en papa en mama hadden als verassing bedacht om naar een park te gaan.

Het was gelukkig niet zo ver rijden, maar 20 minuutjes en het zag er erg gezellig uit.
01eDagboekJasmijn_Verhaal10Een beetje Efteling in het klein, het heet Toverland, en eenmaal binnen zagen we hoe leuk het eigenlijk was.
Je hebt daar een hele grote binnenhal met allerlei attracties. Maar buiten is er ook nog een groot park en daar zijn hele coole attracties.

Binnen kreeg ik al snel door dat er vier dingen heel erg leuk zijn. Om te beginnen het huis waarin je allemaal obstakels moet nemen. Het heet Villa Fiasco.
De eerste keer gingen we met zijn allen. Mama ging ook mee, want je kon ook om de obstakels heen gaan. In plaats van een roltrap die heel vreemd op en neer ging zat er ook een trap naast.
Uiteindelijk ben ik met papa wel vier keer door het huis gegaan!

Ook was er een hele leuke bobslee baan, met papa samen op volle kracht door de baan racen dat was echt leuk.
Dit hebben we ook heel vaak gedaan.
Er was een hele stoere attractie met motors, daar hebben we heel vaak staan kijken, maar daarvoor was ik net iets te klein. Dat vond ik erg jammer, maar papa niet echt geloof ik.
Mama houdt wel van die snelle dingen, maar zij kan er niet meer in gaan, want dan is ze een paar dagen misselijk.
Ze zegt dan: “Leuk hoor, maar daarna lijkt het net alsof ik dagenlang ondersteboven loop, nee bedankt.”

Met mama ben ik in een soort reuzenrad geweest, maar dan in het klein. Mama moest even wennen aan het heen een weer draaien. Daar kan ze dus eigenlijk helemaal niet tegen, maar voor mij doen papa en mama soms hele dappere dingen.
Want papa heeft hoogtevrees, maar voor mij gaat hij toch in snelle en gekke dingen!
Als laatste zijn we met zijn drieën in de wildwaterbaan gegaan. “Ooowww,” hoorde ik mama roepen, “waarom vinden we dit ook al weer leuk?!”
Dat ding ging hooooog! Best even eng, maar ook wel heel erg leuk. Alleen mama was nat geworden, die zat achterin en had haar regenjas aan mij gegeven…

Natuurlijk hebben we veel stopjes gemaakt met wat lekkers, om mama even bij te laten komen en natuurlijk mocht ik op het eind nog een knuffeltje uitzoeken in het winkeltje.
Deze dag was weer een superdag!
Daaagggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *