;
skip to Main Content

Hoera! MSkidsweb bestaat vandaag 15 jaar!

Hoera! Vandaag viert MSkidsweb, ondanks corona, een bescheiden feestje. We bestaan al 15 jaar!

Eind 2003 begonnen Anna, Loes en Ilse met het opzetten van de website en op 30 maart 2005 was het eindelijk zo ver: MSkidsweb was voor iedereen te vinden op internet. Dit zag er toen zo uit:

Hoera

Zoals je ziet, had de website een gele gatenkaas achtergrond, die goed bij de muisjes paste. Ondertussen zijn we overgestapt naar een modernere variant en lijken we beste veel op MSweb, maar dan met wat extra vrolijke accenten.

Ons doel is altijd geweest om kinderen zo goed mogelijk te informeren over de ziekte MS. Zowel kinderen die een ouder hebben met MS, als kinderen die (in een enkel geval) zelf MS hebben.

Eén van de felicitaties die we binnenkregen, omschreef dit als volgt:

 

Lieve medewerkers van MSkidsweb,

Het zal een muisstille verjaardag worden helaas maar ondanks dat mag het best groot gedacht worden.

Heel veel info hebben mijn kinderen al van jullie site gehaald en ik als moeder ook om aan hun uit te leggen hoe iets voelt.

Heel veel voorbeelden en plaatjes van jullie zijn in het werkstuk van onze zoon gegaan.

Bedankt dat jullie al 15 jaar er voor de jongeren zijn.

En wat in het vat zit verzuurd niet dus feesten met taart, zingen en dansen kan later altijd nog. Maar voor nu een luchtkus vanuit hier en van harte gefeliciteerd.

 

Hoera, heel fijn om te lezen dat we zo inderdaad kunnen meehelpen aan het geven van informatie over de ziekte multiple sclerose. We hopen hier dan ook nog net zo lang mee door te kunnen gaan als nodig is. Dank dus aan alle bezoekers die daar reden toe geven!

Wie zin heeft om ons feestje mee te vieren: hier vind je 2 kleurplaten waarmee je leuke prijzen kunt winnen als je deze vandaag nog aan ons mailt. Ook kun je meedoen aan onze ontwerpwedstrijd!

 

Door: Redactie MSkidsweb

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top