;
skip to Main Content

Sponsorloop: de opbrengst

Maandag 12 juni was een spannende dag voor MSkidsweb: op deze dag mochten we op basisschool EBC Icarus in Schijndel een cheque in ontvangst nemen. Op die cheque stond het bedrag dat alle kinderen van deze school voor MSkidsweb verdiend hadden met een sponsorloop tijdens de Koningsspelen. De kinderen uit de Kinderraad hadden MSkidsweb zelf als goed doel gekozen.

Drie cheques

Nieuws17 Uitgeknipt Cheque sponsorloopHet totale bedrag dat de kinderen bijeen gerend hebben, wordt in drie gelijke stukken verdeeld. Eén derde deel gaat naar de stichting Heidi’s Perspectief. Dit is een stichting die de moeder van één van de kinderen op de school een unieke behandelmethode tegen MS wil geven. Deze behandeling (stamceltransplantatie) kan nog niet in Nederland en is erg duur.

Het tweede deel is zoals gezegd voor MSkidsweb en het laatste van de drie delen gaat naar de school zelf. Alle kinderen van EBC Icarus verzamelden op het schoolplein: zij wisten zelf ook nog niet hoeveel geld er was opgehaald. Femke, de dochter van Heidi, mocht als eerste de cheque onthullen. Daarop stond een prachtig bedrag: € 1991,23! Er klonk een luide ‘Ooooh’ van bewondering: bijna tweeduizend euro! Wat veel geld, geweldig!

Dankbaar

Nieuws17 Uitgeknipt Cheque sponsorloop chequeOmdat het totaalbedrag precies in drie stukken zou worden verdeeld, kreeg ook MSkidsweb een cheque met dit bijzondere bedrag uitgereikt. Dit hadden we nooit verwacht! MSkidsweb is alle kinderen van EBC Icarus héél dankbaar. Dankzij jullie kunnen we de website nóg beter maken! We gaan nu eerst goed nadenken wat we precies willen verbeteren of toevoegen aan de website. Als onze plannen duidelijk zijn, laten we dat natuurlijk weten aan alle kinderen.

Wil jij ook geld inzamelen en zo MSkidsweb helpen? Dat kan natuurlijk altijd. Voor meer informatie neem je contact op met ons via prikbord@mskidsweb.nl.

Door: Redactie MSkidsweb

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top