SponsorloopLekker rennen en tegelijkertijd deze website helpen? Dat kan! Organiseer met jouw klas of school een sponsorloop, kies MSkidsweb als goed doel en zoek zoveel mogelijk sponsors.

Op MSkidsweb geven we duidelijke uitleg over de ziekte MS. Wat is het, wat merk je ervan en hoe is het om een ouder te hebben met multiple sclerose, of om het (in een enkel geval) zelf te hebben. Meestal is iemand tussen 20 en 40 jaar als hij of zij de diagnose MS krijgt, en dan zijn er ook vaak (jonge) kinderen in huis die hier mee te maken krijgen.

Sponsorloop basisschool EBC Icarus in Schijndel

Natuurlijk willen wij, een team van vrijwilligers, deze uitleg zo goed mogelijk blijven geven. Daarom waren we heel blij dat in 2017 basisschool EBC Icarus in Schijndel MSkidsweb had uitgekozen als goed doel voor hun sponsorloop. Dankzij hun bijdrage konden wij deze mooie animatie laten maken!

Graag zouden we meer animaties laten maken om de ziekte duidelijk in beeld te brengen. Sommige klachten van MS zijn moeilijk uit te leggen aan anderen. Hoe fijn is het als ze een filmpje kunnen kijken en zo beter begrijpen waarom iemand bijvoorbeeld vaak moe is, of de ene dag een scootmobiel nodig heeft en de andere dag niet.

Kom in actie

Wil jij ons hier bij helpen? Organiseer met jouw klas, school of sportvereniging een sponsorloop voor MSkidsweb. Zoek sponsors, trek je sportiefste schoenen aan en ren zoveel mogelijk rondjes!

Lijkt dit jou ook een goed idee? Mail dan naar prikbord@mskidsweb.nl voor meer informatie. Wij vertellen je dan waar we je mee kunnen helpen om een geslaagde sponsorloop te organiseren!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *