Hoi allemaal, wat hebben wij een fijne vakantie gehad. De laatste keer dat ik schreef, zat ik nog in de rolstoel en moest ik met krukken lopen. Vier dagen voordat we op vakantie gingen, moest ik nog een keer naar de trauma-arts toe. Nadat er eerst foto’s waren gemaakt, vertelde hij dat de scheur achter aan het helen was.

DagboekJasmijn_Verhaal62 (1)Papa en mama schrokken best een beetje, want op die foto was de breuk voor nog steeds open. Brrr, dus dat was nog niet geheeld. Volgens de dokter goed nieuws, want nu mocht ik weer mijn been gaan belasten. Wel eerst heel rustig aan, met krukken en ik moest zelf voelen wanneer ik moest rusten. Pijn was de grens. Ook mocht ik gewoon zwemmen. Verder geen gekke dingen.

Hij vroeg of ik durfde te lopen. Euhhh nee, eigenlijk niet. Papa zei al: “Dat doen we thuis wel op ons gemak.” WE zijn die middag de hondjes gaan uitlaten en verdikke, ik kon achter de rolstoel voorzichtig lopen. Dus vanaf dat moment kwam er al weer wat blauwe lucht voor mij.
Ik heb nog veel met de krukken gelopen. We gingen naar Duitsland op vakantie, dus de hele auto lag vol met rolstoel en krukken. Het bleek daar ontzettend bergachtig te zijn. We moesten echt klimmen om naar ons huisje te gaan of om naar beneden te glijden, hihi…

Papa en mama hebben geprobeerd me te duwen in de rolstoel. Ze stonden te hijgen als paarden, want het was ook erg warm en ik ben geen kleutertje meer. Dus ik zei al: “Doe die stoel maar weg en ik doe meer met de krukken.” Paps zei: “We doen gewoon dit keer wat meer met de auto.”

Het park was best leuk. Grappige huisjes en een fijn zwembad waar we best vaak zijn geweest. We hebben van alles gedaan daar. Dagjes uit, zwemmen en lekker winkelen.

De hondjes waren ook mee en dat ging ook goed. Ze hadden hun eigen slaapkamers mee. Haha, hun bench dus. Daarin gingen ze lekker slapen als wij wat gingen doen.
Aan het einde van die week vroeg ik mama of ik een keer zonder krukken mocht lopen en vanaf dat moment loop ik weer gewoon.

Toen we thuis kwamen, hebben we nog veel leuke dingen gedaan. Dolfinarium, dierentuin in Rotterdam, zwembad. Ik heb ook nog gelogeerd bij beide tantes. En ik ben op de heide geweest en ook in het circus. Dus ik heb echt een hele volle vakantie gehad. Het was heerlijk.

Deze week is school weer begonnen en dat is ook heel erg leuk. Ik mag natuurlijk nog lang niet alles, dus ik moet voorzichtig aan doen. Volgende keer weer meer.
daaaaaggggggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *