We hebben intussen de musical gehad en die was echt super leuk om te doen. Het ging ook zo goed allemaal. Dat was eigenlijk ook meteen de afsluiting van de basisschool. Wat een vreemd gevoel is dat.

Ik heb daar natuurlijk wel 8 jaar doorgebracht. Ik vond het een hele fijne school en ik kende eigenlijk wel iedereen, behalve natuurlijk de nieuwe kleuters die er elk jaar bijkwamen. Mijn lievelingsvakken waren lezen, taal, spelling, schrijven, handarbeid en nog wat dingen. Zo vond ik het super leuk om elke week met de kleinsten te lezen. Dan had je een ‘eigen’ kleintje om mee te lezen en die van mij was erg leuk!

Gym vond ik ook leuk als we bunkertrefbal deden. Daar kon ik elke week naar uitkijken. Zo ben ik het laatste jaar lekker doorgerold en had ik uiteindelijk ook nog een heel mooi eindrapport.

DagboekJasmijn_Verhaal76Mama had nog snel iets leuks geregeld om van iedereen afscheid te nemen. Dus ik stond bij de afscheidsavond op het podium met een kleinigheidje voor iedereen. We hebben als klas na de uitvoering allemaal een ballon opgelaten met een kaartje eraan met een toekomstwens. Dat was een heel mooi ontroerend gezicht. Al die gele ballonnen de lucht in met wensjes van ons ‘mensjes’.

Vakantie!!!

Yeahhh, ik heb er zin in, ook al weet ik dat we niet zo vreselijk veel kunnen en zullen gaan doen. Lekker lui doen bevalt mij ook best en uitslapen is ook geen straf.

Als verrassing zijn we een weekje naar Duitsland geweest en dat was erg leuk. We hadden een supermooi huisje voor 8 personen, terwijl we maar met zijn drieën en 2 hondjes waren. Er was een klein zwembadje, maar we hebben toch bijna elke dag gezwommen. We zijn naar een dierenpark geweest waar ook een pretpark in zat. Dat was echt een leuke combinatie.

Ook hebben we een puzzeltocht in het bos gemaakt waarvan we nooit de oplossing hebben afgemaakt hihi. Het was ontzettend warm in het bos, super klef ook, dus we huppelden wat door. We werden belaagd door steekbeesten en de honden die meeliepen hadden het ook zwaar. Bijna aan het einde hoorde mama het wat rommelen. Het bleek onweer te zijn. Na een discussie – wel of niet door het bos terug – zijn we uiteindelijk vlak voor een losbarstende regenwolk binnengekomen. Het onweerde wel enorm heftig en er stond een super plas water voor het huisje. Spannend was het zeker.

We zijn daar ook naar een zwembad geweest. Echt wat een super zwembaden hebben ze in Duitsland, heel mooi. Het was een combinatie binnen en buiten bad. Maar dan wel met duikplanken, glijbanen, bubbelbaden enzovoorts. Binnen 4 verschillende baden en buiten nog eens drie verschillende. Wauw dat missen we echt in Nederland hoor!

We zijn intussen weer thuis en het weer laat ons niet in de steek. Behalve mama een beetje want die kan niet zo goed tegen die hoge temperaturen. Daarvan word ze erg sloom. Dus hebben we ons eigen zwembad ook maar weer neergezet en plonsen we daar lekker in als het te warm is.

Ik heb gezellig bij een vriendin gelogeerd en zij ook bij mij. Samen gaan we ook af en toe zwemmen bij ons strandje. Nog een paar weekjes en dan begint mijn nieuwe schooljaar op het voortgezet onderwijs. We moeten nog wat spullen kopen. De boeken zijn al besteld en ik ben er ook bijna klaar voor. Bijna…

daaagggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *