Nou, de dikke laag sneeuw was al weer weg. Toch valt er elke dag wel iets uit de lucht. Het lijkt op hagel of sneeuw. Nu ik bezig ben met dit verhaaltje, sneeuwt het behoorlijk. Er ligt alweer een vers pakje op de grond.

635DagboekJasmijn_Verhaal50Ik hoor mama al stommelen. Weer de sneeuwlaarzen aan en alle toeters en bellen. Mama heeft echt last van haar benen door al die sneeuw, dit jaar. Normaal is ze er dol op, maar het lijkt dit jaar toch wat minder leuk. Het was zelfs geen succes om met de scoot te rijden in de afgelopen periode. Die glibberde overal heen. Dus moest alles met de benenwagen, zoals we dat noemen. Dat is behoorlijk vermoeiend.

Heb je weleens gezien hoe zo’n kleine sneeuwvlok er van dichtbij uitziet? Vanmorgen hebben we eens goed gekeken. Eigenlijk omdat er een paar vlokjes bovenop onze zwarte hond waren gevallen. Het zijn echt kleine sterretjes met 6 puntjes. Wauw! Dat is heel erg mooi. Als ze samenklonteren, dan krijg je dus overal van die mooie kristallen.

Intussen is ons huis in voorbereiding voor onze komende mini vakantie. Eerst nog deze week een paar dingen afmaken, zoals een spreekbeurt voorbereiden en doen op school. Oh ja, dan ook nog mijn eerste bezoek aan de beugeltandarts. Tussendoor hebben we op school ook nog de carnavalsviering.

Dan gaan we de hondjes wegbrengen. Ik had al verteld dat ze gaan logeren. Vorige keer zijn we met de hondjes naar het logeeradres geweest. Dat gaat helemaal super. Daar hebben ze maar liefst 3 van die hondjes. Die vinden het allemaal best. Iedereen is dan ook helemaal gerust.
Er wordt al druk bedacht wat we allemaal mee gaan nemen voor die paar dagen. Als je door Frankrijk wil rijden, heb je een aantal dingen in de auto nodig. Alcohol blaastesten, van die veiligheidsvesten en een hamertje in de auto. Papa en mama zijn alles alvast aan het verzamelen, want dan kan je het niet vergeten.

Ja, de voorbereidingen zijn in volle gang. Nog een lange week naar school en dan is het zover. Dan heb ik vast weer veel te vertellen.
Iedereen heel veel plezier met het carnavalsfeest. Ik heb alvast een klein voorproefje getekend.
Alaaaaffffffff

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *