Hoi allemaal, Na alle feestdagen en fijne gebeurtenissen in 2012 is het even tijd om na te denken over nieuwe verhaaltjes.

58dDagboekJasmijn_Verhaal48Er is geen nieuws in MS land. Er gebeurt gelukkig niets op dit moment en het is natuurlijk al een tijdje rustig met de ziekte van mama. Daarover hebben we nu dus niets te vertellen.
Ik ga weer lekker naar school. Ik heb meteen 3 toetsen om te leren. Verder ga ik weer naar judo en geniet van mijn nieuwe kamer. Maar echt iets bijzonders hebben we even niet te doen.

Dus gaan we alvast wat vooruitkijken in dit nieuwe jaar.
We hebben nu wel een zieke hond. Er heerst blijkbaar hondengriep, mama heeft het druk zat met spuug opruimen en heen en weer naar de dierenarts. Ik vind het zo zielig als een dier ziek is. Hij kan ons niet vertellen wat hem dwars zit, behalve dan dat hij duidelijk erg misselijk is. Hij eet namelijk niet en spuugt alleen maar. Vanmiddag moet ik thuis blijven met de kleine hond. Dan kan mama even met de zieke hond naar de dierenarts. Hopelijk krijgt hij dan iets tegen het spugen.

Eind van deze maand gaan we met een hele groep hondjes wandelen. De Nieuwjaarswandeling noemen ze dat. Elk jaar gaan we dan met de honden in de auto op pad. Dan komen veel mensen bij elkaar met dezelfde soort hondjes als die wij hebben. We lopen een flink stuk. Mama neemt deze keer haar wandelstokken mee, want vorige keer kon ze de wandeling niet helemaal af maken. Daarvan baalde ze enorm, maar haar slechte been wilde geen stap verder. Gelukkig gaan we daarna altijd nog met alle mensen wat drinken en eten, dus dat is best gezellig.

Volgende maand staat onze mini vakantie op de kalender; Disney, hier komen we aan! De hondjes gaan voor het eerst uit logeren, want die kunnen echt niet mee naar het park. We hebben er allemaal erg veel zin in. Zodra we terug zijn, vertel ik jullie hoe het allemaal was.

Dan krijgen we op school de CITO toetsen nog. Die zijn blijkbaar in groep 7 erg belangrijk, want we zijn al een tijdje aan het oefenen. Ik heb er best zin in. Ik maak de CITO toets altijd best goed, dus ik zie het wel. Na deze toets kunnen de meesters en juffen blijkbaar zien naar wat voor soort school ik straks kan gaan. Dat is dan wel weer spannend.
O ja, ik heb ook nog een spreekbeurt op school, een boekbespreking en iets nieuws van een gedichtenkring, dus ik heb voorlopig genoeg te doen.

Ook zijn we met zijn allen al een beetje aan het kijken waar we in de zomervakantie naar toe gaan. We gaan voor het eerst niet meer met de caravan, dus het is wel anders zoeken.
Voor nu dus even niets bijzonders, maar de aankomende weken hebben we genoeg te doen.
daaaaggggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *