Leuk hé, die sneeuw! Jammer dat het nu weer gaat dooien. Dan is het straks allemaal weg. Ik heb heerlijk gespeeld met de slee. Wij hebben hier een grote berg waar je lekker van af kunt sleeën.

847DagboekJasmijn_Verhaal49Jammer genoeg gaat mama niet meer mee naar de berg. Misschien weet je nog dat we vorig jaar samen gingen met de slee en de scootmobiel. Dat was zo grappig, maar mama ziet het niet meer zo zitten. Want als we daar eenmaal zijn, heeft zij niets te doen en staat ze te verkleumen.

Ja, dat begrijp ik eigenlijk ook wel, maar jammer is het wel. Nu moet ik wel zorgen dat ik met een ander kind afspreek om samen te gaan, want alleen doe ik liever niet. Het is wel even een stukje lopen.

Ik heb wel geschaatst met de mantelzorg. Dat was weer erg leuk. Vooral omdat ik in de groep van goede schaatsers mocht. Dat vond ik best stoer. Daarna hebben we weer die leuke plaatjes bingo gespeeld. Ik heb 4 hele leuke boekjes gewonnen. Ik ben er erg blij mee. Ik had daar weer een super middag.

De hondjes zijn weer helemaal beter. Ze zijn allebei even heel ziek geweest, maar nu zijn ze weer helemaal fris en fruitig.
We hebben de wandeling met de hondjes intussen ook gehad. Dat was leuk. We hebben bijna 2 uur gewandeld. We hebben ook veel andere hondjes gezien die we kennen, of nog niet kenden. Het is eigenlijk één hele grote familie, dus het is altijd leuk. Het was die dag wel koud. Toen we ’s middags thuis kwamen, ging het vreselijk sneeuwen. Dus na een paar uurtjes was het buiten echt helemaal wit.

Als verrassing heeft papa laatst een Wii gekocht voor ons. Dus we hebben die middag heerlijk spelletjes gespeeld en lekkere hapjes gegeten. Dat was een leuke afronding.
Dat is trouwens echt heel erg leuk zeg, die Wii. Iedereen kan meedoen en je bent ook echt bezig met elkaar. Als je bijvoorbeeld een spelletje op je Nintendo Ds doet, zit je daar helemaal achter verstopt. Je bent eigenlijk niet meer in de kamer. Met deze spelcomputer moet alles aan de kant. Gelukkig kan dat bij ons heel makkelijk. Iedereen moet steeds opstaan of samen spelen. Dat is echt heel leuk. Papa moest erg lachen om mama en mij toen we aan het boksen waren. Lachen en met twee armen vooruit en boksen maar!

Van het weekend ook nog wat gezelligs. Dan komt de familie hier, met die lieve kleine nichtjes van mij en haar pasgeboren broertje. Ik heb er nu al zin in.
Daaaagggggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *