;
skip to Main Content

Spreekbeurtboekje 'Multiple sclerose (MS), Zo zit dat'Ben je op zoek naar informatie over MS voor je spreekbeurt of werkstuk? Of wil je gewoon meer weten over de ziekte? In dit boekje krijg je uitleg over multiple sclerose en vind je opdrachtjes die je kunt doen om zelf te voelen hoe het is om MS te hebben. Hier kun je het boekje direct aanvragen.

a0026_muisjespratenWil jij in de klas – bij voorkeur groep 7 of 8 – iets vertellen over MS, vraag dan een pakket met gratis boekjes MS, zo zit dat! aan. We sturen een handleiding mee voor het uitvoeren van de gastles en de testjes. Heb je nog vragen? Mail ons op prikbord@mskidsweb.nl.

MuiS houdt een spreekbeurtWil je je spreekbeurtover MS doen: vraag hier een spreekbeurtboekje aan en kijk naar deze spreekbeurten van andere kinderen. Of lees verder op deze website, bijvoorbeeld bij de geschiedenis van MS en de overige informatie die staat bij Dit is MS.

VMuiS maakt een werkstukoor school moet je vast wel eens een werkstuk maken. Misschien vind je het interessant om dat een keer over MS te doen. Lees hier als voorbeeld de werkstukken van andere kinderen.

Omgaan met een beperkingOnze spreekbeurtboekjes over MS worden ook gebruikt voor het project GIPS: Gehandicapten Informatie Project Scholen. Gehandicapte vrijwilligers (met MS) leren de kinderen spelenderwijs hoe het is om een beperking te hebben.

Spreekbeurt

Op school moet je vast wel eens een spreekbeurt of werkstuk maken.
Misschien wil je dit een keer over MS doen? Wij helpen je daar graag bij, met een gratis spreekbeurt-boekje of met het project MS in de klas.

Lijkt het je leuk als jouw spreekbeurt of werkstuk ook op MSkidsweb staat, als voorbeeld voor andere kinderen? Mail het naar prikbord@mskidsweb.nl.

Back To Top