;
skip to Main Content

Spreekbeurtboekje

Spreekbeurtboekje 'Multiple sclerose (MS), Zo zit dat'Ben je op zoek naar informatie over MS voor je spreekbeurt of werkstuk? Of wil je gewoon meer weten over de ziekte? In ons spreekbeurtboekje krijg je op 28 pagina’s uitleg over multiple sclerose. Ook vind je opdrachtjes die je kunt doen om zelf te voelen hoe het is om MS te hebben.

Wil je het boekje (gratis) ontvangen, vul dan dit formulier in. Als je alleen je e-mailadres invult, sturen we je het boekje als pdf.

  (* = verplicht)  Omschrijving

  Wil je dit spreekbeurtboekje (gratis) ontvangen, vul dan hiernaast je e-mailadres in. We e-mailen je het boekje dan als pdf.

  Krijg je het boekje liever per post in de brievenbus, vul dan je adres helemaal in. We gebruiken je adres alleen voor het versturen van het boekje.

  Een kleine bijdrage van € 5 voor het maken en verzenden van het spreekbeurtboekje stellen we zeer op prijs. Dit kan met de QR-code hieronder – of met deze link, maar is niet verplicht!

  Op de doneerpagina staat het standaard bedrag van € 5 ingevuld. Als je dat wilt, kun je er voor kiezen om een hoger bedrag te doneren.

  QR code SBB definitief 2020

  Back To Top