Ben je op zoek naar informatie over MS voor je spreekbeurt of werkstuk? Of wil je gewoon meer weten over de ziekte? In ons spreekbeurtboekje krijg je op 28 pagina’s uitleg over multiple sclerose. Ook vind je opdrachtjes die je kunt doen om zelf te voelen hoe het is om MS te hebben.

Vul het formulier hieronder in en vraag zo het boekje (gratis) aan. Vul je je adres helemaal in? Dan ontvang je het boekje per post. We gebruiken je adres alleen hiervoor. Als je alleen je e-mailadres invult, sturen we je het boekje als pdf.

Wil jij in de klas – bij voorkeur groep 7 of 8 – iets vertellen over MS, dan kan je ook een pakket met gratis ‘MS, zo zit dat!‘ boekjes aanvragen. Geef in het vakje ‘opmerkingen’ aan dat je een pakket wilt aanvragen en vertel er gelijk bij hoeveel kinderen jij in je klas hebt.

Een kleine bijdrage van € 5 voor het maken en verzenden van het spreekbeurtboekje stellen we zeer op prijs. Dit kan met de QR-code hieronder – of met deze link, maar is niet verplicht! Op de doneerpagina staat het standaard bedrag van € 5 ingevuld. Als je dat wilt, kun je er voor kiezen om een hoger bedrag te doneren.

Aanvraagformulier

Mijn naam is(Vereist)
Mijn adres is
Ja, ik wil ook graag de MSkidsweb-nieuwsbrief ontvangen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Back To Top