;
skip to Main Content

Spreekbeurten

De goed bedachte uitleg (foto) bij de spreekbeurt van Elianne
Elianne mailde ons: “Ik heb pas mijn spreekbeurt gehouden over MS. Ik had als cijfer een 9! Ik had ook nog snoepjes uitgedeeld. Dan waren de rode veters de zenuwen en de marshmallows waren dan de myeline. Ik heb een foto erbij gedaan.”

 

Hoe ging de spreekbeurt van Larissa?
Larissa is 11 jaar en ze mailde ons: “Ik zit in het 6e leerjaar. Mijn moeder heeft MS. Ik wil hierover graag mijn spreekbeurt houden. We zitten met 25 kinderen in de klas. Ik zou hiervoor graag informatie en uitdeelmateriaal willen aanvragen.” Lees hier hoe haar spreekbeurt gegaan is!

 

Spreekbeurt van Nick
Nick is 11 jaar en zit in groep 8. Nick hield een spreekbeurt over MS omdat zijn juf MS heeft en ook omdat hij het een interessant onderwerp vindt. Hij maakte er ook een powerpoint presentatie bij. Wij moesten de powerpoint opslaan als PDF. Nick kreeg een dikke vette 10+ van de juf!

 

Spreekbeurt van Annabel
Annabel houdt haar spreekbeurt over MS. Ze heeft deze ziekte leren kennen doordat haar vader zelf MS heeft. Kijk hier hoe haar spreekbeurt er uit ziet.

 

Spreekbeurt van Demi
Demi heeft een spreekbeurt gehouden over MS. De vader van Demi heeft MS. Haar spreekbeurt werd heel goed beoordeeld! Zij kreeg een dikke 9+.

 

Spreekbeurt van Charina (67 kB)
De moeder van Charina heeft MS. Charina heeft hier een spreekbeurt over gehouden.

 

Spreekbeurt van Claudia over MS (293 kB)
Claudia is 17 jaar en zit in de 5e klas van het VWO. Een vriendin van haar familie heeft MS en over deze ziekte hield ze een spreekbeurt. Ze kreeg een 8!

Omschrijving

01923_muisspreekbeurtWil je je spreekbeurt over MS doen: vraag hier een spreekbeurtboekje aan en kijk naar deze spreekbeurten van andere kinderen. Of lees verder op deze website, bijvoorbeeld bij de geschiedenis van MS en de overige informatie die staat bij Dit is MS.

Back To Top
Hoera! MSkidsweb is genomineerd voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV!

We maken kans op een donatie van
€ 10.000, € 5.000 of € 2.500. Dit zouden we graag gebruiken om net zo’n mooie nieuwe website te maken als MSweb. Help jij mee? Stem dan snel, gratis en zonder verdere verplichting op onze actiepagina. Dank!