MSkidsweb is dé website voor kinderen over multiple sclerose. We zijn het kleine zusje van MSweb. Meer dan 50 vrijwilligers zorgen ervoor dat deze twee websites goed werken. Ze leggen uit wat MS is, vertellen het laatste nieuws en delen verhalen van anderen over MS.

Kom in actie

Om dit te kunnen doen, kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Met je eigen (sponsor)actie kun je proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor MSkidsweb. Zet jij jouw talent voor ons in? Wat dacht je van een sponsorloop met jouw school, of misschien wil je wel heel veel lege flessen inzamelen en het statiegeld doneren.

Sponsorloop

EBC Icarus in Schijndel ging jullie al voor: zij hebben met de hele basisschool een sponsorloop georganiseerd. Met zijn allen liepen ze een bedrag van bijna € 2.000 bij elkaar! Supermooi, want daarmee konden we onder andere een nieuw spreekbeurtboekje maken. Die sturen we gratis toe aan iedereen die meer wil weten over MS.

Doneren

Misschien willen papa en mama ons een donatie of gift geven zonder eerst veel rondjes te rennen? Dat kan natuurlijk ook altijd! Ze doen dit snel online via de button hieronder of via de QR-code hiernaast.

Nu doneren

Donatie zelf overmaken?

Je kunt jouw bijdrage aan MSkidsweb ook zelf overmaken op:

IBAN: NL23 INGB 000 656 0492
t.a.v. MS Vereniging Nederland met oormerk MSweb

Tips?

Heb je nog tips? Mail ons dan via prikbord@mskidsweb.nl.

ANBI

MS(kids)web is door de Belastingdienst erkend als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI) en daarom volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting. Dat betekent dat MSweb geen belasting hoeft te betalen over eventuele schenkingen en een gift mag aftrekken van de Inkomstenbelasting.

MSweb heeft een transparantie pagina met informatie over het goede doel en deze sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres.

Laatste nieuws

Back To Top